Zomers, koel ondergoed!

Zomers, koel ondergoed!

Heerlijk toch, mooi weer, lange avonden, buiten eten, vakantie, tuin, en natuurlijk luchtig ondergoed en kleding. Ademde stofjes zoals linnen, katoen, en korte broeken, rokjes en jurkjes. Denk je dan ook gelijk aan luchtig ondergoed, natuurlijk de beste basis. Wil je je de hele dag een beetje comfortabel voelen draag dan ook comfortabel ondergoed. Zorg voor een goede pasvorm en maat en ook dat je huid genoeg kan ademen.

Wij hebben daar wel wat keuze in en ook in bijna onzichtbaar ondergoed.

Van het merk "MEY" bijvoorbeeld, voor heren een serie die DRY Cotton heet, in heren t shirts en hemden en slips en boxershorts. De combinatie van katoen en microfiber zorgt er voor dat het shirt of boxer droog blijft, en dat voelt wel zo prettig op je huid, ondanks dat wanneer je transpireert voelt het toch droog aan en heel luchtig door de dunne stof. Ook zo'n goede serie van Falke, in boxershorts, slips, en t shirts ronde hals en v hals, Climate control, katoen met viscose, heerlijk zacht en een prima vocht opnemend vermogen.  

Ook een serie van "Mey" maar dan voor de dames is de serie Organic cotton, de naam zegt het al een bio katoen dus.Heel luchtig en dun en ademend in verschillende basis modellen slips en ook in hemdjes en t shirts verkrijgbaar en een string ook, beter in katoen dan synthetische stof voor in de zomer. 

Ook hebben we een serie naadloos katoenen slips voor dames in 3 modellen: een boxershortje, een tailleslip en een gewone slip, in  5 kleuren, rood, wit, donkerblauw, licht beige en licht blauw. Heel basic maar super comfortabel en een goed ademend vermogen.

En ook een goede tip: lange boxershort voor dames, ideaal voor onder rokjes en jurkjes, de lange boxer zorgt voor bescherming van je boven benen wanneer het heel plakkerig weer is. En wanneer je op de fiets zit, zit je niet zo in je blote gat, wanneer er een beetje wind onder je jurkje blaast.

Verkrijgbaar in zacht katoen en ook in microfiber, allebei van Ten Cate.

Laat je bij ons adviseren of bestel op de webshop.

   

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Reacties zijn onderhevig aan goedkeuring