Sinterklaas is weer in het land!

Sinterklaas is weer in het land!

Heel fijn, Sinterklaas is weer in het land en we krijgen alweer de December kriebels. Er worden ook al weer kerstbomen aangeschaft omdat het toch wel een rare tijd is en iedereen toch zo iets heeft van, thuis moet het gezellig zijn.

Wij hebben de winkel en de etalages ook al in Sinterklaas sfeer en leuke cadeaus ingekocht die bruikbaar en comfortabel zijn.  Zoals de Cosy shoes van Falke, heerlijke antislip sok pantoffels met 90% wol. Die doe je echt niet meer uit. En voor de mannen setjes boxershorts van o.a. Calvin Klein, Levis, Adam underwear.

Adam underwear boxershorts zijn gemaakt van 95% biologisch katoen en 5% elastan, en hebben leuke prints. Fijn dat leveranciers ook langzaam overgaan naar biologisch katoen. En we hebben een 3 pack boxershorts van Calvin Klein met gerycycled polyester en 57% katoen.

En heb je onze Snurk pyjama's al gespot??? Ook 95% bio katoen. Superleuke prints en fijne pasvorm.

Kijk maar eens op onze December kado pagina en laat je inspireren.December kado pagina – Comfort Bodywear Ook altijd leuk om te krijgen of kado te doen de sokken van Xpooos, leuke prints en betaalbaar voor een schoen kadootje bijvoorbeeld. Verras je partner ook eens wanneer zij of hij de schoenen aantrekt s'morgens. 

Kom lekker shoppen: Eiland 6 Zwolle, of bestel hier op de webshop. We kunnen voor u inpakken kerst of sinterklaas of gewoon algemeen kado papier aanwezig. 

     

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Reacties zijn onderhevig aan goedkeuring