Sinterklaas en kerst kado blogpost!

Sinterklaas en kerst kado blogpost!

Hoi,hoi, hier een blog over onze nuttige en kwalitatief goede December kadootjes en ook nog eens gemaakt van bio katoen of gedeeltelijk gemaakt van afval. Helaas worden we er helemaal daas van wat nog wel kan en mag. Maar goed alle kleine beetjes helpen zullen we maar denken.

Aller eerst hebben we sokken met kleine geborduurde printjes van het merk Adam, gemaakt inderdaad van bio katoen en afval. Het leuke bij deze sokken is dat de ene sok een knoopsgat heeft en de andere sok een knoop, zodat je ze aan elkaar in de was kan gooien en ben je dus nooit een sok kwijt.

Ook van dit merk zijn de sokken met Sesamstraat afbeeldingen. Superleuk om kado te doen vooral als er kleine kinderen in de buurt zijn, die vinden dat echt prachtig wanneer ouders met zulke grappige sokken lopen. En voor de echte sesamstraat fans hebben we ook heren t'shirts om in te slapen of loungen, met grote afdruk van bijvoorbeeld Cookie monster of Elmo en ook voor de Popeye fans zijn die bij ons verkrijgbaar.

Ook weer op voorraad de sokken kado dozen van Tommy Hilfiger, heel klassiek misschien, maar de meeste mannen vinden deze sokken wel heel erg fijn om te dragen. Goede pasvorm en platte teen naden. Voor de dames hebben we ook leuke print sokjes van Xpooos en Bonnie Doon en van Oroblu. Lekker warme huis sokken van falke, met antislip of zonder die je ook heel fijn in rubber laarzen kan dragen als je gaat wandelen. Heerlijke warme voeten in herfst en winter.

En verder natuurlijk onze leuke Snurk collectie, broeken en sweaters met leuke prints die heerlijk zacht en comfortabel zitten, om in te slapen of te loungen en aan het kerst ontbijt niet mogen ontbreken, want wat is nou lekkerder dan de hele dag in je pyjama rond te lopen, heerlijk toch. En waarachtig ziet het er ook nog eens super gezellig uit. De Snurk artikelen zijn ook gemaakt van GOTS gecertificeerd bio katoen en hebben een beetje elasthan voor de pasvorm en elasticiteit.

Al deze artikelen kunt u vinden op onze speciale kado pagina hier op de webshop. En natuurlijk in onze stenen winkel Eiland 6 Zwolle. We kunnen alles voor u in pakken, sinterklaas en kerstpapier aanwezig.December kadootjes, goodies en gifts! – Comfort Bodywear

 

Gewoon even bij uw bestelling vermelden en komt het ingepakt naar u toe. Wat misschien ook heel leuk is om ingepakt een kadootje gelijk te laten verzenden naar diegene waarvoor het bedoeld is. Even het goede ontvangst adres invullen en zo verras je iemand natuurlijk helemaal. Of als je elkaar niet treft met Sinterklaas of kerst toch even een kadootje sturen.  Het is allemaal mogelijk toch.

Wees niet te laat met bestellen via de webshop want het is nog niet duidelijk of de post het allemaal wel weer aankan dit jaar.

 

  

0 reacties

Schrijf een reactie

Reacties zijn onderhevig aan goedkeuring