nieuwe collectie "Snurk" druppelt binnen.

Ja, daar zijn we heel blij mee, de nieuwe collectie van "Snurk". leuke nieuwe voorjaar en zomer items. 

Snurk artikelen zijn gemaakt van Gots gecertiviceerd biologisch katoen. Wat houdt dat nou eigenlijk in, zul je je afvragen,  Gots is een instantie dat de strengste normen hanteert voor biologische vezels wereldwijd. Zij zien er op toe dat de gehele productie van vezel tot eindproduct zo schoon mogelijk verloopt.

Dus een certificaat geeft aan dat bij de teelt geen synthetische gewasbeschermingsmiddelen worden gebruikt en ook geen genetische gemodificeerde organismen of kunstmest. Daarnaast wordt er gecontroleerd op een uitgebreid waterbeheerplan om waterverspilling in het productieproces te voorkomen.

Gots controleert ook de werkomstandigheden, en ook eerlijke verloning. Snurk produceert in Portugal omdat ze daar kwalitatief hoogwaardige producten maken, maar ook omdat ze binnen de regels van de EU werken.

Dus wel zo fijn dat je weet wat je koopt. En ook fijn dat het lekker zit en mooi blijft en zeker ook nog leuk is. En dat weten ze bij Snurk heel goed. 

Zelf ben ik fan van de jurkjes, die je ook als strandjurkje of lekker op de camping of zo bij huis draagt. Een paar sneakers eronder en je kan de deur uit.

 

 

 

 

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Reacties zijn onderhevig aan goedkeuring