Ik wens je fijne feestdagen en een  gelukkig nieuwjaar!

Ik wens je fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Hoi,hoi, hier ben ik nog een keer voor kerst met mijn blog.

Graag aandacht voor onze kado pagina, want met kerst is het ook altijd leuk om kadoos te geven en te krijgen. Vooral van kwaliteit en eens een keer wat anders als anders. Ondergoed wordt best veel kado gedaan zowel voor de man als de vrouw. Wij hebben voor beide leuke artikelen die je niet zo snel voor jezelf  zou kopen maar wel heel graag wilt hebben. Zet ze op je verlanglijstje en wie weet is de kerstman wel bij ons geweest. 

En ga je met kerst in een mooie outfit  naar familie of een feest,  denk aan mooie panty's of leuke sokken, die maken je outfit net wat specialer.  Ook voor comfortabele leggings kun je even kijken bij ons. Natuurlijk in makkelijk te combineren zwart, in een bamboe kwaliteit op een mooie leather look, van Magicbodyfashion met comfortabele brede tailleband die onzichtbaar is onder je kleding. Staan bij ons ook op de webshop onder kopje legging.

Blijf je met kerst lekker thuis en wil je de hele dag in je pyjama rond lopen dan kan dat superleuk in onze pyjama's van Snurk. Aangenaam  biologisch katoen. Een paar warme Cosy shoes er onder en je hebt hele warme voeten. Er zit n.l 90% wol in deze sloffen van Falke. Ook leuk om op je verlanglijstje te zetten trouwens. Mijn vriend die doet ze niet meer uit en loopt er op naar buiten. Gelukkig is hij ze nog niet vergeten te wisselen s'morgens naar het werk, hahahah. 

Verder wens ik iedereen toffe feestdagen, we maken er wat van toch. 

Gr Els Wildeboer Comfortbodywear Eiland 6 Zwolle tel: 038 4210375

 

    

0 reacties

Schrijf een reactie

Reacties zijn onderhevig aan goedkeuring