hier zijn we weer!

Hoi,hoi, hier ben ik weer. Na een drukke week met van alles te regelen en bij te werken kwa boekhouding en invullen met van alles voor eventuele steunuitkeringen, heb ik even tijd om aan een blog te werken. Dat is toch wel wat leuker dan alleen maar cijfertjes. we zijn bezig ook om de winkel weer mooi en up to date te maken voor aanstaande week, we mogen weer een klein beetje open Op afspraak wel te verstaan, maar het is in ieder geval iets.

U kan ons bellen 038 4210375 en een afspraak maken om te shoppen. Natuurlijk ook nog steeds bestellen en ophalen via de webshop, en wij versturen ook uw bestelling, natuurlijk.

Maar mocht u graag weer binnen komen dan kan dat eindelijk.

Graag laat ik u dan onze sale artikelen zien die plaats moeten maken voor de voorjaarscollecties van verschillende merken. profiteer nog even van onze SALE er zitten nog goede artikelen in de gangbare maten tussen. 

Maar ook wil ik u in deze blogpost wat vertellen over de juiste zomerpanty, wanner je dan toch straks een nieuw voorjaars jurkje gekocht hebt wil je eigenlijk graag met blote benen maar het weer laat dat nog niet toe, en die witte melkflessen eigenlijk ook niet. Dan is er de zomerpanty!!!!

Wij hebben keuze uit verschillende merken: Oroblu, Wolford, Falke.

Deze panty's geven een heel natuurlijk, bloot been effect. Zijn elastisch en ook eventueel teen- loos te verkrijgen. Zodat je in sandalen je mooi gelakte teen nagels kan laten zien, voordeel is ook dat wanneer je je teen stoot, de panty niet gelijk kapot is. We hebben voor iedere huidskleur een passende kleur voor een natuurlijk effect, of een ietsje donkerder kleur voor een zon gebrand effect.

Daarnaast verkopen we ook een zomerpanty 9 denier van Wolford met een corrigerend broekje, wanneer je een strak jurkje of een tricot jurkje draagt zie je heel vaak lijntje lopen van je ondergoed, met deze panty hoef je geen slip te dragen, want het correctie broekje voelt al als een slip en er zit ook een katoenen kruisje in. De boord van deze panty is ook losser dan het buikgedeelte zodat je ook niet zo'n rand ziet van de panty. dus Wolford art:17056. Geen naden en riggeltjes meet te zien.

Te bestellen op de webshop of op voorraad in de winkel. Er zijn 2 goede been tinten in deze panty Caramel voor de lichtere huid en Honey voor de wat  getinte huid.

.Wolford 17056

Falke zomer panty Shelina is ook zeker een fijne panty te noemen en deze panty is gemaakt van een garen type wat absoluut niet warm is. dus voor hoogzomer dagen ook heel geschikt. Geen branderige voeten en heel zacht elastisch op de huid .art: 40027 van Falke.

Oroblu zomerpanty's verkopen we ook al heel lang. We hebben van dezelfde kwaliteit ook de kniekousjes en de sokjes. Dus ook voor onder de pantalon, dat je gewoon toch wat aan je voeten hebt ter bescherming en voor de mooie  uitstraling. Zomerpanty's geven het been een natuurlijke uitstraling en een wat egalere look. Denk aan make up voor het been. 

verwacht niet dat een zomerpanty heel sterk is, daar ben ik gewoon eerlijk in. Je moet echt de tijd nemen om de panty aan te trekken en heel veel dames gebruiken hiervoor ook de stoffen handschoentjes die je ook bij ons in de winkel en op de webshop kan kopen. het scheelt enorm in ladders in je panty.

Zorg er ook voor dat je nagels van je tenen kort en glad zijn afgewerkt. en met een goede creme kun je ook het eelt onder je voeten zacht houden en natuurlijk niet op kousenvoeten lopen. Oja en wassen in een waszakje is ook belangrijk want de panty's zijn gevoelig.

wanneer u vragen heeft over deze zomerpanty's laat het weten, je kan reageren op deze blogs en wij helpen u graag verder. tot de volgende keer.

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Reacties zijn onderhevig aan goedkeuring