bijna weer winkelen......

Het is vandaag zaterdag en ik zit achter de pc een blog te schrijven. Nog niet echt veel afspraken dus. Nou is het ook niet het mooiste weer om even lekker de stad in te gaan, maar toch. Gelukkig mogen we wat meer klanten in de winkels toelaten, vanaf 16 Maart. bij ons kunnen dan 4 klanten tegelijk komen winkelen. Dat maakt het ook allemaal wat gezelliger en dat is ook precies wat we nodig hebben.

Het sociale contact met de medemens is voor iedereen zo belangrijk, een praatje maken over wat je bezig houdt en hoe het met die en die is, en ja dat gebeurd ook allemaal tijdens het winkelen. zelf mis ik de feedback over de collecties  en de interactie van de verkoop gesprekken heel erg. dat betekent maar weer dat een echte winkel mij meer doet dan een webshop. ook al heb ik daar de laatste tijd veel werk en aandacht aan besteed. alles moeten leren foto's bewerken, teksten maken en de hele boekhouding omgooien en aanpassen. ook wel weer een uitdaging natuurlijk, maar de stenen winkel ligt me iets beter dan de virtuele winkel. Dus ik ben heel blij dat we weer ietsje meer kunnen dan een paar maanden geleden. alles nog steeds op afspraak ons telefoon nummer   038 4210375 op openingstijden. 10.00 uur- 18.00 uur. en natuurlijk kan mailen ook info@comfortbodywear.nl 

En spontaniteit is ook een goede eigenschap.

graag wil ik bij deze nog iets vertellen over onze naadloze slips voor de dames. Vorig jaar hebben wij de collectie uitgebreid met naadloze slips in katoen van MEY. In 3 verschillende modellen: boxershort, gewone slip, en de maxislip.

Naast de naadloze slips van Ten Cate die we ook in heel wat modelletjes hebben, dus nu ook een serie in katoen, voor de zomer natuurlijk heel fijn dragen omdat het net iets luchtiger is dan de microfibers. en vocht opnemend vermogen is ook wat hoger. Dus wanneer je deze een keer wil uittesten dan zijn ze te bestellen op de webshop en ook life te bekijken en te kopen in de winkel. De kwaliteit van Mey is waarschijnlijk wel bekend zo ook deze nieuwe serie slips blijft erg goed in de was ook. alleen 1 tip gooi het niet in de droger, dat is heel slecht voor de naadloze randjes. de warmte van de droger is net iets to much voor deze slips en dat geldt ook voor de Secrets serie van Ten Cate.

Alle modellen verkrijgbaar tot en met XL dat staan ongeveer voor 42/44 bij de Mey serie en de Xl van Ten Cate valt iets groter uit.

Voor de grotere maten hebben we van Ten Cate de 3 pack doosjes van de basic series.

Wil je een keer goede uitleg welke slip het beste bij je figuur past en onder bepaalde kleding het mooiste zit, maak dan een shop afspraak, dan kunnen we overleggen wat het beste zou passen, even de tijd ervoor nemen en wat passen geeft een goed gevoel en is fijn voor de toekomst. geen gezeur meer s'morgens om te zoeken naar de juiste slip die het lekkerste zit en er vervolgens achter komen, dat die ene net in de was zit natuurlijk. dus 1 slip is niet voldoende maar dat kun je langzaam opbouwen. Graag stel ik mij beschikbaar om je hier mee op weg te helpen. Vragen staat vrij he. De nieuwe  naadloze katoenen slips van Mey dus, zijn zeker aan te raden, want we hebben er tenslotte al een jaar ervaring mee. 

art nummers: 79527,79528 en 79529  op deze webshop!

 

 

 

 

 

 

.

0 reacties

Schrijf een reactie

Reacties zijn onderhevig aan goedkeuring