BH tops voor comfort!!!

BH tops voor comfort!!!

Hoi,hoi hier ben ik weer even. 

Er is nieuwe collectie BH tops binnen van Magicbodyfashion en Calvin Klein.

Wanneer je eens geen zin hebt om een beugel BH te dragen en toch een bh of topje met klein beetje ondersteuning wil dragen zijn deze tops echt een aanrader.

Met name de bamboe tops van Magicbodyfashion zijn heerlijk zacht en hebben uitneembare pads, zodat je zelf kan bepalen of je meer of minder voorkomen wilt. ook met wassen haal je de pads eruit zodat ze mooier in vorm blijven, dus de pads even met de hand wassen. De bamboe is heel aangenaam op de huid en irriteert niet, ook geen harde sluitingen op je rug, maar een mooi afkledende brede band. Op vakantie of een weekendje weg ideaal voor je bewegings vrijheid. Er is keuze uit verschillende natuurlijke kleuren en er zijn bijpassende slips en boxershorts bij te kopen. De boxershort van bamboe is licht corrigerend en billen liftend, dus oprecht mooie ronde billen. Ook een voordeel van deze boxershort is de lengte van het pijpje. De bovenbenen schuren niet meer tegen elkaar dus geen irritatie als je aan de wandel bent. Al met al hele goede draagbare producten van bamboe. Bamboe is koel dragend in de zomer en aangenaam warm in de winter. En het is beter voor ons milieu om bamboe te gebruiken omdat bij teelt geen pesticiden worden gebruikt.

Calvin Klein BH tops zijn iets meer modisch en gemaakt van modern cotton, Deze stof is een combi van katoen ,modal en elasthan en voelt heel zacht en comfortabel aan. Neemt ook goed transpiratie vocht op en je kunt ze goed wassen. Er is een padded bh met iets push up effect, deze geeft een mooie lijn ook onder een strak jurkje en er is een triangel model met uitneembare pads die wat meer op een bikini topje lijkt. Ook bij deze tops zijn bijpassende slips, strings en een boxertje te verkrijgen.

Wil je graag komen passen is dat geen enkel probleem, een shopafspraak is zo gemaakt en geen  koop verplichtingen. Je kan even verschillende modellen passen  en vergelijken.  En ik ben aanwezig voor vragen en tips en natuurlijk de gezelligheid.

Tel: 038 4210375

mail: info@comfortbodywear.nl

of shop hier op de webshop: BH tops     

 

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Reacties zijn onderhevig aan goedkeuring